Werken bij Hero Balancer

Bij Hero Balancer bedenken, maken, verkopen en installeren wij software die de efficiëntie van grootschalige klimaatinstallaties verhoogt. Hierin zijn wij koplopers in de HVAC industrie en daar zijn wij trots op. Iedere vrijdag moet ons bedrijf weer een stap verder zijn dan de maandag ervoor. Kom jij ons daarbij helpen?

Openstaande vacatures

Vacature Support Engineer

Vacature: Support Engineer

Wij zoeken een supportmedewerker om service te bieden aan de klanten van onze regeltechniek. Dit is een zeer afwisselende baan waarbij jij als IT’er de kans krijgt om te leren over regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Jij ontwikkeld jezelf tot expert van ons SaaS platform en de hardware van onze klanten op locatie.

Meer lezen »
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Meer lezen »
Vacature-Regeltechnicus

Vacature: Regeltechnicus

Wij zoeken een Regeltechnicus voor het beheren en maken van onze regelinstallaties. Het koppelen van de wensen van de klant aan ons cloud platform wordt jouw job. Wij bieden jou een zeer afwisselende baan waarbij jij nog veel bij kan leren van regelinstallaties, netwerken, klimaatinstallaties en customer service.

Meer lezen »
Vacature-Backend_Engineer

Vacature: Back-end Engineer

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Meer lezen »

Leren bij Hero Balancer

Heb jij interesse in duurzaam ondernemen? Wil jij graag meewerken binnen een jong, ambitieus en gezellig team? Zie jij jezelf leren bij een scale-up waarbij je betrokken wordt bij het proces en waar jouw input van waarde kan zijn? Dan is Hero Balancer de geschikte stageplek voor jou!

Openstaande stageplekken

Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Meer lezen »
stage mbo marketing

Stage: Marketing & Communicatie / Marketing in een duurzaam jasje!

Hero Balancer is een innovatieve startup in de HVAC-branché. In ons jonge en energieke bedrijf is het aan jou de taak om de marketingactiviteiten te verzorgen.
Samen met de lead marketeer zorg jij er wekelijkse voor om de naamsbekendheid en het marktaandeel te vergroten. Van website beheer tot aan het bedenken van nieuwe marketingstrategieën, bij ons zal je de fijne kneepjes van het vak leren.

Meer lezen »
stage hbo ict

Stage: HBO ICT / Private LoRa in Smart Buildings

Hero Balancer heeft veel verschillende locaties waar een regelkast hangt met een 4G verbinding. Op dezelfde locaties hangen LoRa sensoren. Dit is een protocol voor uitwisseling van kleine hoeveelheden data. Deze sensoren gebruiken het netwerk van KPN. Hero Balancer is op zoek naar een “private LoRa” oplossing. Dit betekent dat er een LoRa gateway kosteneffectief meegeleverd moet worden bij installaties.

Meer lezen »
stage commerciële economie

Stage: Commerciële Economie / Small Business Stage

Ben jij commercieel, leergierig en erg proactief? Krijg jij een kick van een stage waarbij je de wereld verduurzaamt bij een Rockstart & Duurzame Dinsdag winnaar start-up/scale-up? Kan jij als de beste contact leggen met onze potentiële klanten en partners? Dan kan dit wel eens een gave stage voor jou zijn!

Meer lezen »
stage technische bedrijskunde

Stage: Technische Bedrijfskunde

Wij zoeken een technische bedrijfskunde stagiair die ons installatie en integratieproces haarfijn gaat uitkammen. Wij werken sinds kort met een nieuw (verdien)model dus genoeg ruimte voor verbeteringen. We zoeken iemand die zelfstandig, assertief en leergierig is.

Meer lezen »