vacature technische accountmanager b2b

Vacature: Technische accountmanager B2B

Vacature
Ben jij commercieel en heb je ervaring of affiniteit met (installatie) techniek? Krijg jij een kick van duurzaam ondernemen? Ook met beperkte ervaring zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wij zoeken jou!

Als jij de bovenstaande vragen met een volmondige “ja!” kunt beantwoorden neem dan snel contact met ons op. Wij hebben de perfecte baan voor jou! 

Wat ga jij doen?

Wij verkopen onze diensten direct met accountmanagers en indirect met resellers zoals installatiebedrijven. Jij focust je met name op het zelfstandig acquireren van nieuwe klanten en ondersteunt de commercieel directeur in het channelmanagement. Geen dag is hetzelfde; alles wat je doet doe je met het doel om ons marktaandeel flink te laten groeien.

In deze rol:

Wat bieden wij?

Onze medewerkers waarderen de fantastische werksfeer, ruimte voor ontwikkeling en de salaris + bonus + pensioen + aandelenregeling.  Een bonus regeling behoort tot de mogelijkheden, onze arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en we passen ons zo veel mogelijk aan aan jouw wensen. Daarnaast geven wij jou een optie regeling waarmee jij een stukje mede-eigenaar van Hero Balancer kunt worden.

Wij bieden:

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind jij ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling; alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of neem contact op via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer vacatures

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >