Vacature Support Engineer

Vacature: Support Engineer

Vacature
Wij zoeken een supportmedewerker om service te bieden aan de klanten van onze regeltechniek. Dit is een zeer afwisselende baan waarbij jij als IT’er de kans krijgt om te leren over regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Jij ontwikkeld jezelf tot expert van ons SaaS platform en de hardware van onze klanten op locatie.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Aan wat voor systemen ga jij werken?

Jij gaat werken aan het inregelen en beheren van onze regelinstallaties. Onze regelinstallaties zitten in één regelkast. Deze regelkast bestaat uit een router en een controller van EasyIO. Deze regelinstallaties werken op 4G en zorgen voor een databrug tussen de klimaatinstallaties van onze klanten en ons cloud platform. De regelaar communiceert met onze cloud middels MQTT. 

Onze regelkast praat met bestaande regelsystemen uit de klimaattechniek. Om hiermee te communiceren ga jij leren werken met communicatieprotocollen uit de wereld van klimaatinstallaties: Modbus en BACnet.

Wat ga je doen?

Beheer & service

Wanneer er om welke reden dan ook een technisch mankement voordoet bij onze klant na installatie ben jij de expert! Jij gaat, naar aanleiding van de vragen van de klant, kijken wat er mis is met de regelinstallatie. Vervolgens ga jij, alleen of samen met jouw collega’s, het probleem oplossen.

Inregelen van regelkast
Jij gaat samen met jouw collega’s in team installatie de regelkasten klaarmaken voor installatie. Hierbij configureer jij de regelkast naar de technische wensen van de klant. Jij zorgt ervoor dat deze regelkast altijd via de router op afstand bereikbaar is en dat de controller haar data doorstuurt naar onze cloud via MQTT.
Hulp bij installatie
Deze regelkasten worden vervolgens door jouw collega’s of door een externe installateur geïnstalleerd bij onze klanten. Wanneer de regelkast geïnstalleerd is, krijg jij een telefoontje om te controleren of deze werkt zoals dat hoort.

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind jij ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling; alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of neem contact op via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer vacatures

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >