Vacature Social Media Marketeer

Vacature: Social Media Marketeer

Vacature
Wij zoeken een Social Media Ads Marketeer voor ons duurzame en innovatieve software bedrijf in de installatie markt. Werk in een jong en ambitieus team samen aan de wereld van morgen.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in oa scholen en kantoren een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wie zoeken wij?

Wat worden jouw taken?

Strategie
Jij gaat ons helpen om van onze social media advertentiecampagnes een succes te maken. Samen met de Lead Marketeer bedenk jij strategieën en campagnes om zowel onze eindklanten en onze installatiepartners verliefd op Hero te maken.

Uitvoering
Je neemt de lead in het opzetten van de campagnes. Jouw kennis over de configuratie van het advertentiebeheer dashboard moet onze advertenties naar een volgend niveau tillen.

Beheer
Je komt met verbeter voorstellen om de effectiviteit en conversie van de campagnes te verbeteren. Als jonge scale-up hebben wij ambitieuze salesdoelen en een goed geoliede marketingmachine is hiervoor essentieel.

Wat bieden wij?

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind jij ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling; alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of neem contact op via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer vacatures

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >