vacature project en service coördinator

Vacature: Project & Service Coördinator

Vacature
Wij zoeken een Project & Service Coördinator voor ons duurzame en innovatieve software bedrijf in de installatie markt. Werk in een jong en ambitieus team samen aan de wereld van morgen.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in oa scholen en kantoren een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Aan wat voor systemen werken jouw collega's?

Jouw collega’s werken aan nieuwe regelsystemen voornamelijk in de utiliteit. Deze systemen bestaan uit een regelaar, ook wel een PLC genoemd, een internet verbinding en diverse elektrotechnische randzaken. Deze systemen worden inclusief een handleiding plug and play klaargemaakt op kantoor en verzonden naar een installateur ter installatie.

Wat ga jij doen?

Ons sales team verkoopt Hero Balancer installaties onder andere aan scholen, kantoren en showrooms. Nadat de deal rond is ga jij met dit project aan de slag: jij inventariseert of alle informatie op orde is, wie de installateur is en of de afspraken helder zijn voor onze Smart Building Engineers. Hierna zorg jij er voor dat er een installateur ingeschakeld wordt om een schouw te doen van de installatie en om deze installatie uit te voeren. Jij coördineert de werkzaamheden van jouw technische collega’s. Zo vul jij de planning in, je zorg dat jouw collega’s alle informatie tot hun beschikking hebben en je onderhoudt het contact met de installateur en de klant.

Daarnaast coördineer jij service werkzaamheden, zowel intern als extern. Als de telefoon gaat zorg jij er voor dat de klant zich gehoord voelt en dat zijn of haar problemen opgelost worden. Hiervoor schakel jij weer met jouw collega’s en de installateur. Bij jou valt er niks tussen wal en schip.

Jij bent de spin in het web van ons klant succes. Jij werkt met onze software en onze processen. Indien nodig neem jij het voortouw om deze processen te verbeteren en om de werkzaamheden te stroomlijnen. Denk hierbij aan het automatiseren van werkzaamheden rondom ons project management.

Wie zoeken wij?

Soms kun je uitslapen, omdat je de dag er voor onverwachts een storing moest verhelpen om 16:59 want wij laten onze klanten niet in de kou zitten. Soms kan je eerder stoppen met werken om de lokale kermis te vieren.

Wat bieden wij?

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind jij ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling; alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of neem contact op via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer vacatures

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >