Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Vacature
Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega's die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat ga jij doen?

Hero Balancer levert software waarmee klimaatinstallaties in utiliteitsgebouwen duurzaam een effectief aangestuurd worden. Met ons platform worden gebouwen smart-ready en werken we in het hart van de energie transitie. Jouw agenda wordt gevuld met afspraken met prospects die hun gebouwen willen verslimmen, verduurzamen of gezonder willen maken. Daarnaast bespreek je met klanten met een Hero pilot locatie uitrol over hun hele vastgoed portfolio. Dat doe je met een super energiek team van collega’s en externe stakeholders zoals leveranciers van klimaatoplossingen.

Jouw verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Onze medewerkers waarderen de fantastische werksfeer, ruimte voor ontwikkeling en de prima salaris + pensioenregeling. Een bonus regeling behoort tot de mogelijkheden, onze arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en we passen ons zo veel mogelijk aan aan jouw wensen. Daarnaast hebben we een optie regeling waarmee jij een stukje mede-eigenaar van Hero Balancer kunt worden.

Wij bieden:

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind jij ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling; alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of neem contact op via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer vacatures

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >