Ton Berkhout

Ton Berkhout, Project en Service Coördinator

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer vind ik de zingeving die ik zoek. Een geweldige baan in combinatie met een bijdrage aan een beter milieu! Daarnaast kan ik mezelf continu blijven ontwikkelen want de mogelijkheden van de organisatie zijn oneindig. Bij Hero werken veel jonge mensen en ben ik één van de oudsten. Een prachtige mix van creativiteit en ervaring waarin we iedere dag van elkaar leren!

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Project en service coördinator begeleid ik alle projecten van A tot Z. Met de informatie die ik krijg zorg ik ervoor dat onze engineers de slimme regelingen kunnen bouwen en probeer ik het leven van de installateur zo makkelijk mogelijk te maken. Naarmate Hero groeit wordt ook de vraag naar service steeds groter dus probeer ik dit ook in goede banen te leiden.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en loop ik graag op de golfbaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >