Tobias Kirschbaum

Tobias Kirschbaum, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

De combinatie van de potentie en groei die er in het bedrijf zit maakte het voor mij aantrekkelijk om bij Hero te werken. Het is een plat bedrijf dus iedereen word gelijk behandeld. Dit maakt het mogelijk om snelle veranderingen door te voeren en mee te groeien.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Advisor houd ik me vooral bezig met sales. Gericht op grote organisaties zoals gemeentes en zorginstellingen. Gebouwbeheerders leg ik uit wat de Hero is en hoe het werkt. Daarnaast schrijf ik de offertes en ben ik de contactpersoon van een klant.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Minimaal 6 keer in de week ben ik te vinden bij de Crossfit. Zeilen vind ik ook erg leuk, ik heb ook professioneel gezeild een paar jaar lang. Als ik niet in de sportschool ben kun je me vinden in de keuken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >