Tim Neuvel

Tim Neuvel, Solutions Architect

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer wordt er echt geluisterd naar ieders input en zijn de werkzaamheden heel variabel. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan een innovatief product data aantoonbaar goede resultaten behaalt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Solutions Architect ben ik bij elk nieuw project betrokken. Enerzijds verzamel ik de benodigde informatie om de regelkast zo goed als mogelijk met de installatie op locatie te koppelen. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor regeltechnische partners en installateurs voor project gerelateerde vragen. Dit heeft het doel om de installatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en zo snel mogelijk een energiebesparing voor de klant te kunnen realiseren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Mijn vrije tijd staat vaak in het teken van sport. Zo doe ik aan (zaal)voetbal en probeer ik
kilometers te maken op de wielrenfiets. Bovendien maak ik zo veel mogelijk tijd vrij om met
mijn vrienden of vriendin door te brengen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >