Tim Neuvel

Tim Neuvel, Solutions Architect

Waarom vindt ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer wordt er echt geluisterd naar ieders input en zijn de werkzaamheden heel variabel. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan een innovatief product data aantoonbaar goede resultaten behaalt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Solutions Architect ben ik bij elk nieuw project betrokken. Enerzijds verzamel ik de benodigde informatie om de regelkast zo goed als mogelijk met de installatie op locatie te koppelen. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor regeltechnische partners en installateurs voor project gerelateerde vragen. Dit heeft het doel om de installatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en zo snel mogelijk een energiebesparing voor de klant te kunnen realiseren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Mijn vrije tijd staat vaak in het teken van sport. Zo doe ik aan (zaal)voetbal en probeer ik
kilometers te maken op de wielrenfiets. Bovendien maak ik zo veel mogelijk tijd vrij om met
mijn vrienden of vriendin door te brengen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature-Backend_Engineer

Vacature: Back-end Engineer

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >
vacature technische accountmanager b2b

Vacature: Technische accountmanager B2B

Ben jij commercieel en technisch ingesteld? Krijg jij een kick van duurzaam ondernemen? Beheers je uitzonderlijke saleskwaliteiten en kan je als de beste contact leggen met onze potentiële klanten? Dan is Hero Balancer de werkplek voor jou!

Lees meer >