ted braakman

Ted Braakman, CEO & Founder

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Elke dag ontwikkelen we weer iets nieuws en dat geeft mij de kans om nieuwe projecten op te starten en deze te managen. Zo wisselen de projecten van het nog beter maken van ons product tot het invullen van meer posities in ons team.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als CEO ben ik verantwoordelijk voor alles en iedereen, maar mijn dagelijkse taken bestaan voornamelijk uit het vinden van nieuwe middelen: geld, personeel en partners.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Een drankje drinken met mijn vrienden vind ik altijd leuk, evenals met mijn veel handigere broer klussen. Zo repareren wij auto’s en maken we handige dingen voor op kantoor.

Michel Nijssen

Michel Nijssen, Partnermanager

Hero is voor mij een bewuste keuze geweest. Hiervoor ben ik werkzaam geweest voor een grote internationale security distributeur. Hero Balancer heeft een kleinschaliger team en is daadkrachtig, wat ik leuk vind. Bovendien is het prettig dat ik in eerdere delen van het bedrijf word betrokken. Dit kan ik samenbrengen met mijn sales kennis, technische achtergrond en het duurzaam bezig zijn, waardoor het een mooie
combinatie is voor mij.

Lees Meer »
Hans Spaans

Hans Spaans, Smart Building Advisor

Het maakt mij blij om contact met klanten te hebben. Op deze manier kan ik hun helpen met de uitdaging om hun school, kantoor of showroom te verduurzamen. Hero Balancer is een jong en ambitieus bedrijf en ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken.

Lees Meer »
Tobias Kirschbaum

Tobias Kirschbaum, Smart Building Advisor

De combinatie van de potentie en groei die er in het bedrijf zit maakte het voor mij aantrekkelijk om bij Hero te werken. Het is een plat bedrijf dus iedereen word gelijk behandeld. Dit maakt het mogelijk om snelle veranderingen door te voeren en mee te groeien.

Lees Meer »
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Smart-Building-Engineer

Vacature: Smart Building Engineer

Wij zoeken een systeembeheerder van onze regelinstallaties. Dit is een zeer afwisselende baan waarbij jij nog veel bij kan leren van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.