ted braakman

Ted Braakman, CEO & Founder

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Elke dag ontwikkelen we weer iets nieuws en dat geeft mij de kans om nieuwe projecten op te starten en deze te managen. Zo wisselen de projecten van het nog beter maken van ons product tot het invullen van meer posities in ons team.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als CEO ben ik verantwoordelijk voor alles en iedereen, maar mijn dagelijkse taken bestaan voornamelijk uit het vinden van nieuwe middelen: geld, personeel en partners.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Een drankje drinken met mijn vrienden vind ik altijd leuk, evenals met mijn veel handigere broer klussen. Zo repareren wij auto’s en maken we handige dingen voor op kantoor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >