De helden achter Hero

Benieuwd wie jouw klimaatinstallatie elke dag een stukje slimmer maken? Onze Heroes zetten zich elke dag in om klimaatinstallaties in gebouwen van groot tot klein energiezuiniger te maken. Dankzij deze helden ervaar jij een comfortabeler binnenklimaat en een lagere energierekening! Bekijk ons volledige team hieronder.

Directie

"Hero Balancer is gebouwd op de pijlers People, Planet en Profit, wat resulteert in een gave uitdaging om alle gebouwbeheersystemen van Nederland slim te maken."
Stefan Kloosterboer
Stefan Kloosterboer
CCO

Sales

"Hero is voor mij een bewuste keuze geweest; het team is kleinschalig en daadkrachtig. Zo breiden wij ons portfolio steeds verder uit naar de wens van onze installateur of eindklant."
Michel Nijssen
Michel Nijssen
Partner manager

Installatie & Customer support

"Het geeft veel voldoening om met behulp van een stukje slimme regeltechniek bestaande installaties effici├źnter te laten werken. Daarnaast is het mooi om te zien dat de installatie voor de klant een stuk tastbaarder wordt door het gebruik van de app."
Tim Neuvel
Tim Neuvel
Solutions Architect

Development

"Hero Balancer werkt met de nieuwste technieken waardoor het werk interessant en vernieuwend blijft."
Kevin Rouwkema
Kevin Rouwkema
Front-end Developer

Finance

"Door de groei van het bedrijf komen we steeds nieuwe dingen tegen op het administratief gebied. Zo blijft mijn werk leuk en uitdagend."
Anne Fleur Kok
Anne Fleur Kok
Administrative Assistant

Marketing

"Doordat Hero snel groeit zijn er veel verschillende designs en beeldmateriaal nodig. Ik heb dus veel variatie in mijn opdrachten en sta nooit met lege handen."
Mirte Winter
Mirte Winter
Graphic Designer

Ons team versterken?

Ben jij een teamspeler, neem jij initiatief en heb jij een hart voor duurzaamheid? Kijk dan eens tussen onze vacatures.
Medewerkers_Honingraat