Sterre Winter

Sterre Winter, Content Creator

Waarom vindt ik het leuk om bij Hero te werken?

Werken als Hero is leuk en leerzaam. Mijn affiniteit voor het creëren van content kan ik op deze manier in de praktijk brengen. Daarbij maken we het samen als team mogelijk om een duurzame wereld op te bouwen. Het is gaaf om daaraan mee te werken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Content Creator werk ik nauw samen met Grafisch Vormgever Mirte en Lead Marketeer Nick. Het is onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Zo ben ik verantwoordelijk voor communicatie uitingen, zoal artikelen, video’s, enz.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast werken als Hero studeer ik sociologie. In mijn vrije tijd speel ik piano, fotografeer ik en
heb ik mijn eigen hobby projecten waar ik complete persoonlijkheidsprofielen analyseer en
schrijf van en voor anderen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature-Backend_Engineer

Vacature: Back-end Engineer

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >
vacature technische accountmanager b2b

Vacature: Technische accountmanager B2B

Ben jij commercieel en technisch ingesteld? Krijg jij een kick van duurzaam ondernemen? Beheers je uitzonderlijke saleskwaliteiten en kan je als de beste contact leggen met onze potentiële klanten? Dan is Hero Balancer de werkplek voor jou!

Lees meer >