Sterre Winter

Sterre Winter, Content Creator

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Werken als Hero is leuk en leerzaam. Mijn affiniteit voor het creëren van content kan ik op deze manier in de praktijk brengen. Daarbij maken we het samen als team mogelijk om een duurzame wereld op te bouwen. Het is gaaf om daaraan mee te werken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Content Creator werk ik nauw samen met Grafisch Vormgever Mirte en Lead Marketeer Nick. Het is onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Zo ben ik verantwoordelijk voor communicatie uitingen, zoal artikelen, video’s, enz.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast werken als Hero studeer ik sociologie. In mijn vrije tijd speel ik piano, fotografeer ik en
heb ik mijn eigen hobby projecten waar ik complete persoonlijkheidsprofielen analyseer en
schrijf van en voor anderen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >