stage technische bedrijskunde

Stage: Technische Bedrijfskunde

Vacature
Wij zoeken een technische bedrijfskunde stagiair die ons installatie en integratieproces haarfijn gaat uitkammen. Wij werken sinds kort met een nieuw (verdien)model dus genoeg ruimte voor verbeteringen. We zoeken iemand die zelfstandig, assertief en leergierig is.

Wat doet Hero?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat verwachten wij?

Wat bieden wij?

Wat is de stage opdracht?

Hero Balancer heeft sinds een half jaar een nieuw (verdienmodel). Door nauw samen te werken met de installateur, proberen wij elkaar te helpen en het proces sneller te laten verlopen. Doordat dit (model) nog zo nieuw is, is er genoeg ruimte voor verbetering.

Voor jou ook de uitdaging om volledig aan de slag te gaan met het vaststellen en optimaliseren van dit proces. Denk hierbij aan het onboarden van de installateurs en het verzamelen van de juiste informatie, zodat de software en hardware zo snel mogelijk kan worden klaargemaakt. Daarnaast kijk jij ook naar het service proces. Bij wie komen service vragen binnen? Handelt Hero Balancer of de installateur deze af en welke service vragen komen er veel naar voren. 

Kortom: jij gaat het volledige proces in kaart brengen en optimaliseren. Hierin vinden wij jouw bijdrage ongelooflijk belangrijk en mag jij jouw optimalisaties hands-on doorvoeren samen met jouw collega’s.

Beheer & service

Wanneer er om welke reden dan ook een technisch mankement voordoet bij onze klant na installatie ben jij de expert! Jij gaat, naar aanleiding van de vragen van de klant, kijken wat er mis is met de regelinstallatie. Vervolgens ga jij, alleen of samen met jouw collega’s, het probleem oplossen.

Inregelen van regelkast
Jij gaat samen met jouw collega’s in team installatie de regelkasten klaarmaken voor installatie. Hierbij configureer jij de regelkast naar de technische wensen van de klant. Jij zorgt ervoor dat deze regelkast altijd via de router op afstand bereikbaar is en dat de controller haar data doorstuurt naar onze cloud via MQTT.
Hulp bij installatie
Deze regelkasten worden vervolgens door jouw collega’s of door een externe installateur geïnstalleerd bij onze klanten. Wanneer de regelkast geïnstalleerd is, krijg jij een telefoontje om te controleren of deze werkt zoals dat hoort.

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer stages

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >