Stage management assistent

Stage: Management assistant / Een duizendpoot op de afdeling

Vacature
Hero Balancer is een innovatieve startup in de HVAC-branché. In ons jonge en energieke bedrijf is het aan jou de taak om de het salesmanagement en de afdeling te ontzorgen. Op gebied van office management, lead onderhoud en blijheid van het personeel neem jij de leiding.

Wat doet Hero?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat verwachten wij?

Bij Hero bieden wij jou een leerzame werkomgeving en de ruimte om je schoolopdrachten te voltooien. Ook zal je gaandeweg de mogelijkheid krijgen om nieuwe vaardigheden te leren, zoals het zoeken van nieuw personeel.

Klinkt dit interessant? Dan is dit misschien wel dé stageplek voor jou!

Wie ben jij?

Om jouw stage bij Hero Balancer tot een succes te maken, beschik je over de volgende vaardigheden:

Wordt jij blij van officemanagement in een jong en dynamisch bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stage waarbij je met veel eigen inbreng, een jong team en prettig werksfeer werkt? Dan is Hero hét stagebedrijf voor jou.

Tijdens je stage biedt Hero jou een vergoeding aan. Deze geldt als compensatie voor al jouw harde werk.

Tycho Leyenaar
Tycho LeyenaarStagiair Marketing
Read More
"Een stage bij Hero Balancer is dé ultieme (stage)ervaring. Door het gezellige team en leuke werkzaamheden, vliegen de werkdagen voorbij. Hero is een bedrijf waar je wordt uitgedaagd om op een creatieve en duurzame manier te denken. De perfecte leer/werkomgeving om jouw marketingkennis te verbreden."

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer stages

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >