stage hbo ict

Stage: HBO ICT / Private LoRa in Smart Buildings

Vacature
Hero Balancer heeft veel verschillende locaties waar een regelkast hangt met een 4G verbinding. Op dezelfde locaties hangen LoRa sensoren. Dit is een protocol voor uitwisseling van kleine hoeveelheden data. Deze sensoren gebruiken het netwerk van KPN. Hero Balancer is op zoek naar een “private LoRa” oplossing. Dit betekent dat er een LoRa gateway kosteneffectief meegeleverd moet worden bij installaties.

Wat doet Hero?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat verwachten wij?

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden en vrijheden in een jong en snelgroeiend bedrijf. Ook bieden wij jou een marktconforme stagevergoeding. Natuurlijk gave uitjes (van Granada 2018 moeten wij nog bijkomen…) evenementen en borrels.

Wat is de stage opdracht?

Jij gaat onderzoek doen naar de beschikbare hardware. Dit kan een 4G router en een LoRa gateway in één zijn of juist twee losse apparaten die samen het netwerk maken op locatie bij een klant. Deze hardware ga jij testen: is het bereik bijvoorbeeld wel goed genoeg? Ook ga jij nadenken over de praktische toepassing van deze hardware, zoals bijvoorbeeld de configuratie. Kan dit geautomatiseerd worden?

Wie zoeken wij?

Natuurlijk moet je passen bij onze Westfriese nuchterheid. Rechtdoorzee en doen wat je afspreekt. Ook beheers jij de volgende kwaliteiten:

Het eindresultaat

Aan het einde van jouw stage geef je ons een advies over de implementatie van private LoRa bij onze installaties. Jij heb getest welke hardware wij hiervoor moeten gebruiken en welke extra stappen wij moeten ondernemen voor de integratie van deze hardware aan ons systeem.

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer stages

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >