stage communicatie

Stage: HBO Communicatie / Draag bij aan professioneel communicatiemateriaal

Vacature
Hero Balancer is een innovatieve startup in de HVAC-branché. In ons jonge en energieke bedrijf is het aan jou de taak om onze communicatie uitingen een level up te geven. Van brochures en offertes tot mailflows om klanten te informeren. Hier waarderen wij jouw input en groei jij net zo snel als wij.

Wat doet Hero?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat verwachten wij?

Wij communiceren veel met prospects en klanten. Dat doen we best goed, daarom groeien we hard, maar het kan beter. Daar hebben wij JOU voor nodig. Alle 1 op 1 klantcommunicatie willen we herzien en nog aantrekkelijker en duidelijker maken. Denk aan onze offerte, onboarding communicatie en andere digitale customer interaction.

Wellicht vind je marketing communicatie ook interessant om mee te denken? Jouw en onze doelstelling is onze conversie en klanttevredenheid verder te verhogen. Je rapporteert direct aan de commercieel directeur. Durf jij deze uitdaging aan?

Wie ben jij?

Natuurlijk moet je passen bij onze Westfriese nuchterheid. Rechtdoorzee en doen wat je afspreekt. Jij wilt onze klanten begrijpen: Hoe denken ze, wat is hun attributie t.o. onze communicatie, wat helpt ze van Hero Balancer te gaan houden? Bij voorkeur heb je al wat ervaring met klantcommunicatie buiten jouw studie.

Heb jij een passie voor duurzaam ondernemen? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stage waarbij je met veel eigen inbreng, een jong team en prettig werksfeer werkt? Dan is Hero hét stagebedrijf voor jou.

Tijdens je stage biedt Hero jou een vergoeding aan. Deze geldt als compensatie voor al jouw harde werk.

Een stage bij Hero Balancer is dé ultieme (stage)ervaring. Door het gezellige team en leuke werkzaamheden, vliegen de werkdagen voorbij. Hero is een bedrijf waar je wordt uitgedaagd om op een creatieve en duurzame manier te denken. De perfecte leer/werkomgeving om jouw kennis te verbreden.” – Tycho Leyenaar, stagiair marketing

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer stages

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >