stage commerciële economie

Stage: Commerciële Economie / Small Business Stage

Vacature
Ben jij commercieel, leergierig en erg proactief? Krijg jij een kick van een stage waarbij je de wereld verduurzaamt bij een Rockstart & Duurzame Dinsdag winnaar start-up/scale-up? Kan jij als de beste contact leggen met onze potentiële klanten en partners? Dan kan dit wel eens een gave stage voor jou zijn!

Wat doet Hero?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat verwachten wij?

Wie ben jij?

Je hebt nu al een commerciële bijbaan, bijvoorbeeld in een callcenter of salesbureau. Jij bent daar de beste verkoper. Nu junior accountmanager, morgen sales manager en uiteindelijk een eigen bedrijf hebben is jouw ambitie. Een stage is voor jou dé manier om snel veel te leren, maar je vindt het ook wel lekker als je hiermee een prettige stagevergoeding kan verdienen.

Een koude lead oppakken en deze enthousiasmeren voor onze mooie software vind jij gaaf. Je gaat voor de kick van het sluiten van een deal. In je stage wil je jouw verkoopskills verrijken met B2B verkoop skills, go-to-market plannen maken en leren hoe zakelijke beslistrajecten werken en hoe je die kan beïnvloeden in jouw voordeel. 

Werken in een klein team, samen met o.a. B2B sales expert Stefan Kloosterboer en oprichter Ted Braakman maken dat jij jezelf snel ontwikkelt. In vijf maanden leer je veel over complexe B2B sales trajecten en heb je ook een heel gave tijd. Met een meer dan fatsoenlijke, deels variabele, stagevergoeding.

Jouw dagelijkse werkzaamheden

De ene dag neem je telefonisch contact op met nieuwe of zelf gevonden leads, plan je een afspraak in voor onze accountmanager en ga je mee naar een beurs. Je geeft input voor onze sales plannen. Een andere dag werk je offertes uit en belt deze na. Daarna natuurlijk een biertje of wijntje met je collega’s, om te vieren dat er wéér een gave deal is gesloten met een klant die flink gaat besparen op zijn energierekening. De wereld is hiermee weer een klein beetje duurzamer geworden, dat geeft jou een kick.

Jouw skills

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden en vrijheden in een jong en snelgroeiend bedrijf. Ook bieden wij jou een marktconforme stagevergoeding + bonusregeling. Natuurlijk gave uitjes (van Granada 2018 moeten wij nog bijkomen…) evenementen en borrels.

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer stages

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >