Stage Backend developer Permissions

Stage: Back-end Engineer – rechtensysteem

Vacature
Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Wie zijn wij?

Waarom deze vacature?

Binnen ons systeem maken we gebruik van verschillende rollen om gebruikers rechten toe te kennen. Deze rechten geven een gebruiker toegang tot verschillende delen van het systeem, en stellen hem eventueel in staat om bijvoorbeeld projecten of apparaten aan te maken of te verwijderen. Op dit moment zijn die rechten onlosmakelijk verbonden met een rol, en is het niet mogelijk om flexibele of klant-specifieke rechten te definiëren.

Wat ga je doen?

Het huidige systeem maakt gebruik van een combinatie van FusionAuth voor de authenticatie, en een eigen implementatie voor het toewijzen en controleren van de rechten.

Vanuit onze klanten merken we nu steeds meer de wens om het huidige rechtensysteem flexibeler te maken. De directeur van een school wil bijvoorbeeld hele andere dingen met het systeem doen dan een docent. En ook van klant tot klant zijn deze wensen heel verschillend. Dat zijn allemaal wensen waaraan wij met het huidige systeem niet kunnen voldoen.

Jij gaat:

In welke omgeving?

Binnen Hero Balancer houden we van open source! Onze codebase is voornamelijk .Net Core, JavaScript and ReactJS. We geven onze developers veel vrijheid in de te gebruiken tools, zo ook Backend Developers. De tech stack ziet er zo uit:

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden wij?

Een flexibele stage waarbij je met veel eigen inbreng, een jong team en prettig werksfeer werkt? Dan is Hero hét stagebedrijf voor jou.

Tijdens je stage biedt Hero jou een vergoeding aan. Deze geldt als compensatie voor al jouw harde werk.

“Een stage bij Hero Balancer is dé ultieme (stage)ervaring. Door het gezellige team en leuke werkzaamheden, vliegen de werkdagen voorbij. Hero is een bedrijf waar je wordt uitgedaagd om op een creatieve en duurzame manier te denken. De perfecte leer/werkomgeving om jouw marketingkennis te verbreden.” – Tycho Leyenaar, stagiair marketing

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer stages

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Stage Backend developer Big data

Stage: Back-end Engineer – Big data

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >