Sporty September teamfoto

Sporty September bij Hero Balancer

In de hele maand september gaan wij super hard knallen om onze doelen te behalen. Met het hele team hebben wij allemaal een formulier ingevuld met ons doel en waarom wij dat willen behalen. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. In een maand 10 kilo afvallen is bijvoorbeeld niet haalbaar. Maar 1 kilo afvallen door veel te bewegen is een goede doelstelling. Ook moet het meetbaar zijn. Voor nu willen wij dit sowieso een maand volhouden.

Waarom Sporty September

Wij doen dit om onze collega’s te stimuleren gezonder te leven. Tegenwoordig is het zo ontzettend makkelijk om ‘‘ff snel’’ fastfood te bestellen en alles vanuit huis te doen. En geef ze eens ongelijk. Met de coronacrisis kon je ook niet veel meer. Toch gaat de wereld nu steeds meer open en kunnen we weer vol op bewegen. We noemen het Sporty September maar wij hopen hiermee natuurlijk te bereiken dat iedereen zo gemotiveerd wordt om het nog langer vol te houden.

”Ik vind dat Hero er goed aan doet om haar medewerkers te motiveren een gezonde levensstijl aan te houden. ” – Nick Raadsheer

Verschillende doelen

Van 200 kilometer fietsen tot 5 keer per week naar de sportschool iedereen heeft andere ambities. De een kan 5 keer in de week sporten makkelijk halen waarbij voor de ander 3 keer al meer dan genoeg is. Elk persoon is anders en heeft verschillende hobby’s, de doelen lopen dan ook sterk uiteen. Iedereen bij Hero Balancer heeft een mooi en ambitieus doel gesteld en wij zijn benieuwd wat de maand september voor ons team gaat brengen.

”Sporty September motiveerd mij om na te denken over gezonde doelen.” – Jannick Wever

Beloning

Wij hebben een beloning aan Sporty September gekoppeld. Een beloning is een positieve stimulans om het goede gedrag te versterken. Een beloning moet uiteraard geen doel zijn maar kan net even dat duwtje in de rug zijn wanneer je geen zin hebt om op de fiets te stappen of naar de sportschool te gaan. Iedereen die zijn doel heeft behaald aan het einde van de maand krijgt een tegoedbon.

 

”Ik wil minimaal 3 keer per week naar de sportschool.” – Dinah Verboom

Sporten bij jouw bedrijf

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat onze collega’s een fysieke en mentale goede conditie hebben.

Wij zijn benieuwd wat jouw bedrijf doet om sporten en gezond leven te stimuleren. Misschien hebben jullie een fietsplan of word jouw sport abonnement  vergoed door jouw bedrijf.

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor jouw vitaliteit en productiviteit. Vraag eens na bij je leidinggevende welke mogelijkheden er zijn binnen jouw bedrijf om een gezonde levensstijl te stimuleren.  

”Ik vind het een goed initiatief omdat ik er nu ook tijdens werk bewust mee bezig ben.” – Britt Molenaar

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuwsberichten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kostenefficiënte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >
Share-Meets-smart

SHARE meets Smart City

Afgelopen jaar won Hero de SHARE Award voor onze duurzame innovatie en onze pionierspositie in de markt. Nu, een half jaar later, is onze commercieel directeur Stefan Kloosterboer uitgenodigd voor SHARE Meets Smart City. SHARE Meets start aanstaande woensdag om 15:00. De link om je aan te melden vind je onderaan dit bericht.

Lees meer >