Robin van Kooij

Robin van Kooij, UX Designer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer is voor mij een uitdaging in het technische veld. Zelf heb ik namelijk niet veel ervaring met techniek maar ik ben goed op weg en heb al erg veel geleerd bij Hero. Het team is gezellig. We luisteren ook graag muziek samen. Ze geven goede feedback en nemen ook mijn feedback serieus. Het gevoel dat ik word gehoord is bij Hero erg groot.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als UX Designer maak ik designs voor de layout van de MyBMS app en het admin dashboard. Alles wat ik maak is uit het oogpunt van de gebruiker. Mijn taak is dan ook om de user experience te verbeteren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Er zijn veel dingen die ik erg leuk vind om te doen, zoals een drankje met vriendinnen, Reizen of gewoon lekker thuis op de bank lezen of een film kijken. Het liefst kijk ik fantasie films.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >