Remco Agg

Remco Agg, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer maakt een product waardoor het voor iedereen toegankelijk word om te verduurzamen. Het product is een win-win. Het helpt voor de portemonnee en verbeterd het milieu.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Advisor ben ik het contactpersoon van nieuwe en bestaande klanten. Ik adviseer klanten in het verduurzamen van hun panden en begeleid hen in het gebruik van onze software. Daarbij maak ik offertes.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Alles wat met muziek te maken heeft vind ik leuk. Zo zit ik in een band genaamd Edwin Danks als basgitarist en ga ik graag naar concerten. Er op uit met het gezin is ook zeker iets wat ik het liefst doe. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >