Innovatiesessie

Officiële opening van ons nieuwe pand

Donderdag 18 april werd ons nieuwe pand aan Pakhuisstraat 3 officieel geopend door een wethouder. Daarbij spraken we over onze nieuwe functionaliteiten en brainstormden wij over de toekomst van regeltechniek.

Officiële opening

De wethouder van economische zaken Ben Tap deed onze officiële opening van ons nieuwe pand en gaf een korte speech: ‘’Ik vind het mooi om te horen dat een bedrijf vanuit de Herengracht in Amsterdam toch weer terugkomt naar de Pakhuisstraat in Hoorn.’’ Het pand waar wij nu in zitten bestaat al sinds 1606 en komt dus uit de Gouden Eeuw. We vinden het dan ook bijzonder dat wij in dit pand mogen starten.

Opening

Innovatiesessie

Tijdens de innovatiesessie brainstormden we over de verwarmingsbranche en de toekomst van regeltechniek. In deze brainstormsessie kwam naar voren dat diverse bedrijven het net als wij belangrijk vinden om verbonden te zijn met de Cloud. Zo krijgen wij beiden inzicht in verwarmingsdata en kunnen wij de installatie optimaliseren. Verder is er gesproken over hoe installateurs en Hero Balancer elkaar kunnen versterken. Ook werd aangegeven dat ze graag (potentiële) storingen willen krijgen van nog niet met internet verbonden installaties. Dit is iets wat Hero Balancer de komende periode gaat ontwikkelen en deze zomer gaat lanceren. Zo kunnen installateurs hun klanten betere dienstverlening bieden.

Prijzen uitreiking

Vier weken geleden hadden wij een winactie op de beurs van Duurzaam Verwarmd. Aan het eind van onze innovatiesessie verwarmingsbranche reikten wij twee vouchers uit aan twee gelukkige winnaars van deze winactie. Koninklijke Damstra Installatietechniek en Unica Energie Solutions kregen een voucher voor een gratis installatie ter waarde van €2500,-.
Uitreiking 1
Uitreiking 2

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuwsberichten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kostenefficiënte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >
Share-Meets-smart

SHARE meets Smart City

Afgelopen jaar won Hero de SHARE Award voor onze duurzame innovatie en onze pionierspositie in de markt. Nu, een half jaar later, is onze commercieel directeur Stefan Kloosterboer uitgenodigd voor SHARE Meets Smart City. SHARE Meets start aanstaande woensdag om 15:00. De link om je aan te melden vind je onderaan dit bericht.

Lees meer >