Nick Raadsheer

Nick Raadsheer, Lead Marketeer

Waarom vindt ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer is een jong en innovatief bedrijf. We werken hard om meer duurzaamheid en flexibiliteit te brengen in een conservatief markt. Dit is wat mij juist trekt aan deze uitdaging. Bovendien heb ik hartstikke leuke collega's bij Hero.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Denk hierbij aan de website, nieuwsbrief, socials en beurzen. Samen met Content Creator Sterre en Grafisch Vormgever Mirte is het onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrijetijd vind ik het leuk om met mijn vriendin op stap te gaan of een filmpje te
kijken. In het weekend ben ik met vrienden in de kroeg te vinden of thuis op de bank met mijn vriendin. Mocht ik tijd overhouden, dan ga ik graag met mijn hond naar het bos.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature-Backend_Engineer

Vacature: Back-end Engineer

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >
vacature technische accountmanager b2b

Vacature: Technische accountmanager B2B

Ben jij commercieel en technisch ingesteld? Krijg jij een kick van duurzaam ondernemen? Beheers je uitzonderlijke saleskwaliteiten en kan je als de beste contact leggen met onze potentiële klanten? Dan is Hero Balancer de werkplek voor jou!

Lees meer >