Mirte Winter

Mirte Winter, Graphic Designer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

In 2019 ben ik afgestuurd als grafische vormgever en daarna direct begonnen met de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Op deze manier kan ik alles wat ik op school leer in praktijk brengen bij Hero Balancer. Met de vrijheid die Hero mij biedt, kan ik het goed combineren met mijn studie en krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als grafisch vormgever werk ik veel samen met de Content Creator Sterre en Lead Marketeer Nick. Het is onze missie om de boodschap van Hero Balancer op een vette en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. Zo zorg ik ervoor dat de on- en offline media uitingen er aantrekkelijk uit komen te zien.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om buiten actief te zijn of ik kijk thuis films.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >