Michel Nijssen

Michel Nijssen, Partnermanager

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero is voor mij een bewuste keuze geweest. Hiervoor ben ik werkzaam geweest voor een grote internationale security distributeur. Hero Balancer heeft een kleinschaliger team en is daadkrachtig, wat ik leuk vind. Bovendien is het prettig dat ik in eerdere delen van het bedrijf word betrokken. Dit kan ik samenbrengen met mijn sales kennis, technische achtergrond en het duurzaam bezig zijn, waardoor het een mooie combinatie is voor mij.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als partnermanager ben ik verantwoordelijk voor alle partners waarmee wij samenwerken. Dit zijn de installateurs, wie onze producten installeren, maar ook onze fabrikanten. Wij proberen ons portfolio steeds verder uit te breiden naar de wens van onze installateur of eindklant.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast mijn werk is mijn gezin heel belangrijk. Zo doe ik graag iets leuks met mijn twee zoons. Als hobby repareer ik graag dingen of maak ik nieuwe dingen, dit gaat van elektronica tot houtenmeubels. Ook doe ik heel graag van alles op mijn GreenEgg, wat ik het hele jaar door doe, ook in de winter.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >