Michael Rijper

Michael Rijper, Front-end Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero krijg je diverse opdrachten, je komt voor verschillende uitdagingen te staan. Het enthousiasme van het hele team wanneer een opdracht is gelukt is dan ook erg groot. Iedereen van team Hero is behulpzaam en meelevend. Dat zorgt er voor dat ik met plezier naar werk ga.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Front end Developer ga ik over het Admin Dashboard. Zo zorg ik er onder andere voor dat alle nieuwe modules er in komen te staan en dat het dashboard overzichtelijk is voor de gebruiker. Ook maak ik alles wat de UX Designer maakt werkelijk in code.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Af en toe game ik en met vrienden een biertje doen vind ik ook erg leuk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >