Michael Hijma

Michael Hijma, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Werken voor Hero betekent werken in een jong ambitieus team dat zich inzet voor een prachtig product. Er hangt hier altijd een goede sfeer en iedereen weet ook wanneer er hard moet worden gewerkt. Vragen zijn nooit vervelend om te stellen en iedereen denkt met je mee op het moment dat je ergens vastloopt. Jezelf helemaal verdiepen in het verzorgen van een aangenaam binnenklimaat voor de klanten is iets dat mij erg motiveert om elke dag gefocust te zijn en ik ervaar het daarom als erg belonend werk.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Engineer zorg ik ervoor dat onze regelkasten worden geprogrammeerd aan de hand van de aangeleverde gegevens over wat en hoe wij de installatie gaan aansturen. Daarbij bel ik met de personen op locatie die onze regelkast installeren, zodat ik samen met hen kan testen of alles naar behoren werkt. Bovendien handel ik supportvragen en bugs af. Dit is allemaal essentieel om ervoor te zorgen dat u niet in de kou komt te zitten.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met mijn eigen Mazda MX-5. Ook hou ik veel van sporten, wat ik graag drie keer in de week doe. Waar nog tijd overblijft voor wat relaxen, start ik hier en daar eens een game op.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dát is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.