Michael Hijma

Michael Hijma, Smart Building Engineer

Waarom vindt ik het leuk om bij Hero te werken?

Werken voor Hero betekent werken in een jong ambitieus team dat zich inzet voor een prachtig product. Er hangt hier altijd een goede sfeer en iedereen weet ook wanneer er hard moet worden gewerkt. Vragen zijn nooit vervelend om te stellen en iedereen denkt met je mee op het moment dat je ergens vastloopt. Jezelf helemaal verdiepen in het verzorgen van een aangenaam binnenklimaat voor de klanten is iets dat mij erg motiveert om elke dag gefocust te zijn en ik ervaar het daarom als erg belonend werk.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Engineer zorg ik ervoor dat onze regelkasten worden geprogrammeerd aan de hand van de aangeleverde gegevens over wat en hoe wij de installatie gaan aansturen. Daarbij bel ik met de personen op locatie die onze regelkast installeren, zodat ik samen met hen kan testen of alles naar behoren werkt. Bovendien handel ik supportvragen en bugs af. Dit is allemaal essentieel om ervoor te zorgen dat u niet in de kou komt te zitten.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met mijn eigen Mazda MX-5. Ook hou ik veel van sporten, wat ik graag drie keer in de week doe. Waar nog tijd overblijft voor wat relaxen, start ik hier en daar eens een game op.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature-Backend_Engineer

Vacature: Back-end Engineer

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >
vacature technische accountmanager b2b

Vacature: Technische accountmanager B2B

Ben jij commercieel en technisch ingesteld? Krijg jij een kick van duurzaam ondernemen? Beheers je uitzonderlijke saleskwaliteiten en kan je als de beste contact leggen met onze potentiële klanten? Dan is Hero Balancer de werkplek voor jou!

Lees meer >