Matthijs Postt

Matthijs Postt, Stagiair Digitale Marketing

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer is een jong bedrijf dat ontzettend snel groeit. Om hier aan bij te mogen dragen vind ik ontzettend leuk. In het team zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als stagiair digitale marketing onderzoek ik hoe we als bedrijf meer leads kunnen genereren. Dit doe ik door alle Social Media platformen te analyseren. Als ik verbeteringen zie maak ik daar een voorstel voor. Verder hou ik me ook bezig met betaalde promotie.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Voetballen met vrienden en genieten van het leven met een biertje op z’n tijd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >