Mark Hartman

Mark Hartman, Lead Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

De sfeer binnen het bedrijf is ontzettend goed. De platte bedrijfscultuur, het leuke team en het gevoel dat we allemaal aan een gezamenlijk doel werken, zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Lead Developer ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de ontwikkelafdeling. Mijn taken bestaan onder andere uit het ontwikkelen van nieuwe features, het assisteren van de andere ontwikkelaars en het onderhouden van onze applicaties en systemen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd help ik mee op het melkveebedrijf van vrienden. Bovendien luister ik graag
naar muziek en speel ik spelletjes.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >