Kevin Rouwkema

Kevin Rouwkema, Front-end Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer werkt met de nieuwste technieken, waardoor het werk interessant en vernieuwend blijft.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Front-end Developer ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en bijwerken van het Dashboard. Zo zorg ik ervoor dat de software gebruikersvriendelijk en innoverend blijft, evenals dat het Dashboard beschikbaar is voor de iOS Appstore en de Google Playstore.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast mijn werk is motorrijden een van mijn vele passies.
Daarnaast onderneem ik graag iets met mijn vrienden
of ben ik aan het fitnessen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >