Jannick Wever

Jannick Wever, stagiair office management

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Werken bij Hero vind ik leuk omdat het een jong, flexibel en vooral enthousiast bedrijf is. Ik heb een goede klik met mijn collega’s en de werkzaamheden die ik mag doen vind ik ook erg leuk. Mijn werkzaamheden verschillen namelijk enorm.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als stagiair office management regel ik alle afspraken voor de sales afdeling, sta ik klanten te woord aan de telefoon en help ik ze bij vragen. Ook mag ik leuke en leerzame activiteiten binnen het bedrijf organiseren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd zit ik graag met een wijntje in de zon op een terras. Tijd door brengen met mijn vrienden en familie vind ik erg belangrijk. Verder badminton ik ook graag.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >