Ted Braakman receives the SHARE award from Marja Ruigrok

Hero wint de SHARE Award 2020

We kunnen weer een mooi award toevoegen aan onze trofeeëncollectie bij Hero Balancer. Gister heeft onze CEO Ted Braakman namelijk de SHARE Award van de gemeente Haarlemmermeer in ontvangst mogen nemen. De prijs is een blijk van erkenning voor het bedrijf dat opvalt op het gebied van duurzame innovatie en pionieren.

De SHARE Award: Een blijk van erkenning voor verduurzaming van de regio

De SHARE Award is een blijk van erkenning voor onze duurzame innovatie en onze pionierspositie in de markt. 

Enkele van onze klanten zijn gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer, zo zijn we bij hen op de radar gekomen. Gemeente Haarlemmermeer: “Hero Balancer verbindt de wereld van morgen met een laagdrempelig, maar bovenal kostenbesparend product.” Een mooie blijk van erkenning voor ons harde werk in de gemeente.

“Inmiddels profiteren al veel organisaties in Haarlemmermeer van deze slimme techniek, dat is fantastisch!”
Marja Ruigrok
Wethouder gemeente Haarlemmermeer

SHARE Boost-lunch

Naast het tastbare eerbewijs krijgen wij bij Hero Balancer ook een SHARE Boost-lunch met de founders van de SHARE Award. 

De jury van de SHARE Award bestaat uit SHARE Founders Age Vermeer en Adelbert de Vreese (Dura Vermeer), Mart Pfeiffer en Daniëlle Strating (Rabobank Regio Schiphol), Denise Pronk en Jacco Bartelds (Royal Schiphol Group), Jozien van der Wal (SADC), Laurens Schenk (Schenk Makelaars) en wethouder Marja Ruigrok (gemeente Haarlemmermeer). Wij kijken erg uit naar de gezamenlijke lunch!

Share award

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Sporty September teamfoto

Sporty September bij Hero Balancer

In de hele maand september gaan wij super hard knallen om onze doelen te behalen. Met het hele team hebben wij allemaal een formulier ingevuld met ons doel en waarom wij dat willen behalen. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. In een maand 10 kilo afvallen is bijvoorbeeld niet haalbaar. Maar 1 kilo afvallen door veel te bewegen is een goede doelstelling. Ook moet het meetbaar zijn. Voor nu willen wij dit sowieso een maand volhouden.

Lees meer >
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kostenefficiënte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.