Hero x Cascaderegelaar

Hero werkt nu ook met cascaderegelaars!

Het is eindelijk officieel: wij kunnen nu ook met cascaderegelaars koppelen en deze slim maken! Het maakt niet uit welk merk: Cenvax, Nefit of Remeha, wij kunnen met elk merk koppelen.

Nieuwe techniek

Wij zijn de eersten die deze techniek toepassen.

Voorheen waren cascaderegelaars niet op afstand te besturen, maar dit is nu mogelijk door onze techniek. De aanwezige sturing van de cascaderegelaar wordt vervangen door onze slimme sturing. Dat resulteert in veel nieuwe voordelen voor de gebruiker en installateur.

Hero gebruikt KNMI

De cascaderegelaar op zich is een buitenvoeler en maakt op basis daarvan een stooklijn. Vaak werkt dit echter niet accuraat.

De kans is groot dat de buitenvoeler op de verkeerde locatie op het gebouw is geplaatst. Hero gebruikt een accurater systeem, namelijk het KNMI. Het KNMI beheert in Nederland ruim dertig automatische weerstations die elke tien minuten gegevens doorgeven over het weer. Doordat de Hero werkt met deze techniek, werkt jouw gekoppelde cascaderegelaar ook met deze techniek. Dat resulteert in een accuraat gemeten buitentemperatuur.

Het uitvoeren van updates

Een ander voordeel is dat Hero updates kan uitvoeren. Dit kan een cascaderegelaar niet.

Wij kunnen kloktijden inzetten, proactief sturen en wij houden bij wat wordt aangestuurd met ons zelflerende algoritme. Tegelijkertijd wordt Hero continu verbeterd met updates. Een ‘gewone’ cascaderegelaar bezit deze functies niet en dat maakt het aansturen van deze regelaar minder makkelijk. Hero koppelen aan jouw cascaderegelaar is dé oplossing!

Wij maken jouw cascaderegelaar IOT

Voorheen was een cascaderegelaar gesloten, maar door IOT (Internet Of Things) is het platform open en kan de gebruiker zelf functies toevoegen die het aansturen nóg makkelijker maakt.

Denk aan het maken van een app die bijhoudt wanneer de laatste werknemer het gebouw verlaat en dan automatisch de cv-ketel uitzet. Vroeger luisterden cascaderegelaars niet naar de omgeving, alleen de buitenvoeler. Nu kunnen wij veel beter data invoeren, uitbreiden en updaten.

Het mooiste: binnen twee uur is Hero geïnstalleerd in onze regelkast bij de cascaderegelaar.

Deel dit kennisartikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer kennisartikelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
PWM_gemiddelde_waarde

Pulsbreedtemodulatie (PBM / PWM)

Pulsbreedtemodulatie (PBM) of pulse-width modulation (PWM) kan gebruikt worden om het gemiddeld vermogen dat door een elektrisch signaal wordt geleverd te verminderen.

Lees meer >