BijZON

Hero is verhuisd

Vanaf morgen (1 mei) zijn wij met Hero Balancer officieel verhuisd naar ons nieuwe pand in Spanbroek. Een verhuizing om trots op te zijn! Hero Balancer is in het afgelopen jaar onwijs gegroeid.

In het nieuwe pand hebben we veel meer ruimte. Tevens hebben wij voldoende parkeerplek voor de deur. Wij delen het pand samen met Wind Energy Solutions. Wij hadden de opening van ons nieuwe pand graag uitbundig gevierd samen met onze klanten en leveranciers. Helaas is dit door COVID-19 niet meer mogelijk.

Nieuwe adresgegevens

Ons nieuwe kantoor is gevestigd in Spanbroek, niet heel ver van ons oude kantoor in Hoorn. Vanaf afslag Wognum (afslag 10) langs de A7 is het slechts 5 minuten rijden. Je vindt onze nieuwe adresgegevens hier onder.

Misschien jou toekomstige werkplek?

Bij Hero Balancer zijn we altijd op zoek naar toppers die ons bedrijf naar het volgende niveau brengen. Ben jij een hardwerkende persoon die passie heeft voor duurzaam ondernemen in een scale-up?

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Sporty September teamfoto

Sporty September bij Hero Balancer

In de hele maand september gaan wij super hard knallen om onze doelen te behalen. Met het hele team hebben wij allemaal een formulier ingevuld met ons doel en waarom wij dat willen behalen. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. In een maand 10 kilo afvallen is bijvoorbeeld niet haalbaar. Maar 1 kilo afvallen door veel te bewegen is een goede doelstelling. Ook moet het meetbaar zijn. Voor nu willen wij dit sowieso een maand volhouden.

Lees meer >
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kostenefficiënte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.