BijZON

Hero is verhuisd

Vanaf morgen (1 mei) zijn wij met Hero Balancer officieel verhuisd naar ons nieuwe pand in Spanbroek. Een verhuizing om trots op te zijn! Hero Balancer is in het afgelopen jaar onwijs gegroeid.

In het nieuwe pand hebben we veel meer ruimte. Tevens hebben wij voldoende parkeerplek voor de deur. Wij delen het pand samen met Wind Energy Solutions. Wij hadden de opening van ons nieuwe pand graag uitbundig gevierd samen met onze klanten en leveranciers. Helaas is dit door COVID-19 niet meer mogelijk.

Nieuwe adresgegevens

Ons nieuwe kantoor is gevestigd in Spanbroek, niet heel ver van ons oude kantoor in Hoorn. Vanaf afslag Wognum (afslag 10) langs de A7 is het slechts 5 minuten rijden. Je vindt onze nieuwe adresgegevens hier onder.

Misschien jou toekomstige werkplek?

Bij Hero Balancer zijn we altijd op zoek naar toppers die ons bedrijf naar het volgende niveau brengen. Ben jij een hardwerkende persoon die passie heeft voor duurzaam ondernemen in een scale-up?

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuwsberichten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kosteneffici├źnte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >
Share-Meets-smart

SHARE meets Smart City

Afgelopen jaar won Hero de SHARE Award voor onze duurzame innovatie en onze pionierspositie in de markt. Nu, een half jaar later, is onze commercieel directeur Stefan Kloosterboer uitgenodigd voor SHARE Meets Smart City. SHARE Meets start aanstaande woensdag om 15:00. De link om je aan te melden vind je onderaan dit bericht.

Lees meer >