Zeewaarts-IJmuiden

Hero Balancer neemt deel aan Rockstart

Met trots mogen wij mededelen dat de Hero Balancer onderdeel is van de Rockstart Smart Energy Accelerator.
Met trots mogen wij mededelen dat de Hero Balancer onderdeel is van de Rockstart Smart Energy Accelerator. De aankomende 150 dagen zullen wij samen met Rockstart en haar netwerk er hard aan werken om de Hero Balancer voor ieder gebouw beschikbaar te maken. Dus ook jouw gebouw kan straks tot 40% op de energiekosten besparen! Benieuwd wat de Hero Balancer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
Rockstart-logo
Meer weten? Lees hier het bericht van Rockstart.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuwsberichten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kosteneffici├źnte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >
Share-Meets-smart

SHARE meets Smart City

Afgelopen jaar won Hero de SHARE Award voor onze duurzame innovatie en onze pionierspositie in de markt. Nu, een half jaar later, is onze commercieel directeur Stefan Kloosterboer uitgenodigd voor SHARE Meets Smart City. SHARE Meets start aanstaande woensdag om 15:00. De link om je aan te melden vind je onderaan dit bericht.

Lees meer >