Hero Balancer & de Smart Sensor Challenge

De vraag naar innovatieve oplossingen in de bebouwde omgeving wordt steeds groter, en zo ook het aanbod. Holland Contech & Proptech heeft met 14 partijen uit de bouw- en vastgoedsector de Smart Sensor Challenge in het leven geroepen.

De Smart Sensor Challenge, mede mogelijk gemaakt door het innovatie ecosysteem voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland: Holland Contech & Proptech, is in het leven geroepen om de meest innovatie en relevante oplossingen te vinden om woon- en werkomgevingen slimmer, duurzamer, gezonder en veiliger te maken. In samenwerking met 14 bedrijven is de zoektocht gestart. En afgelopen week zijn de resultaten binnen gekomen.

De samenwerking

14 partijen uit de bouw- en vastgoedsector zijn de samenwerking aangegaan om samen de beste oplossingen voor een gebouw/woning boven water te halen. Holland Contech & Proptech heeft deze zoektocht gefaciliteerd

Lees ook: Warmte én vakantie: maar scholen stoken door

Grote namen uit de sector hebben hun bijdrage geleverd aan de challenge. Zo hebben onder andere NSI, Schiphol Real Estate, Gemeente Rotterdam, Mooiland, Heijmans, VORM Holding, Gemeente amsterdam, Syntrus Achmea, Croonwolter & Dros, Annexum, Lomans en Spring Real Estate gejureerd om de winnaars te kiezen. Met 134 schriftelijke pitches, uit 17 verschillende landen is de zoektocht naar de meest innovatieve sensorpartijen tijdens de ‘Smart Sensor Challenge’ een groot succes.

Smart-Sensor-Jury-1030x541

De plaats van Hero Balancer

Dan blijft de grote vraag; op welke plaats is Hero Balancer geëindigd? Op die vraag hebben wij goed nieuws als antwoord. 

Hero heeft in de categorie Smart Energy de 4e plek bemachtigd en mag dus deelnemen aan het discussiepanel omtrent slimme en duurzame inzet van energie. Een resultaat om trots op te zijn. Wij mogen, samen met 5 andere partijen, tijdens de online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof op donderdag 2 juli de discussie aangaan. We trappen hem af om 10:30. Aanmelden als bezoeker kan gratis via deze link. Zien we jou daar?

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuwsberichten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Ed en Ted

Hero x Danfoss: nieuwe klimaatoplossingen op een slimme manier

Scholen staan vol met radiatoren die de hele dag aanstaan. Ook in de gebouwdelen waar niemand aanwezig is. Deze knoppen zijn vaak niet slim, slurpen warmte en leveren geen optimaal comfort. Ed Vissenberg, Sales Manager Residential van Danfoss, en Ted Braakman, CEO van Hero Balancer, hebben samen een kostenefficiënte manier ontwikkeld om de warmtevraag te beperken en het -aanbod slim af te stemmen.

Lees meer >
Share-Meets-smart

SHARE meets Smart City

Afgelopen jaar won Hero de SHARE Award voor onze duurzame innovatie en onze pionierspositie in de markt. Nu, een half jaar later, is onze commercieel directeur Stefan Kloosterboer uitgenodigd voor SHARE Meets Smart City. SHARE Meets start aanstaande woensdag om 15:00. De link om je aan te melden vind je onderaan dit bericht.

Lees meer >