Henk van Ossenbruggen

Henk van Ossenbruggen, CFO

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer is een bedrijf dat een bestaande markt totaal aan het vernieuwen is. Het idee achter Hero is innovatief en dat, in samenwerking met jonge teamleden, kan leiden tot een fantastisch resultaat. Daarnaast zorgt Hero ervoor dat er minder energie wordt verbruikt, wat lagere kosten geeft aan onze klanten en de wereld een stukje duurzamer maakt.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als CFO ben ik verantwoordelijk voor de Financial Engineering. Door inzicht te hebben in en controle te hebben over de financiële zaken kan het management sneller knelpunten of kansen lokaliseren. Zo kan er zo snel mogelijk actie ondernomen worden.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig, zoals voetbal, MTB en hardlopen. Zo ben ik echt een sportfanaat, zowel actief als passief. Een biertje in de kantine van mijn plaatselijke voetbalvereniging is ook leuk. Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd te spenderen met mijn familie en vrienden.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >