Hans Spaans

Hans Spaans, Smart Building Advisor

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Het maakt mij blij om contact met klanten te hebben. Op deze manier kan ik hun helpen met de uitdaging om hun school, kantoor of showroom te verduurzamen. Hero Balancer is een jong en ambitieus bedrijf en ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Advisor zorg ik voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Bovendien beheer ik de bestaande klanten en ik zorg ervoor dat alles feilloos verloopt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik een KNVB-scheidsrechter op landelijk niveau. Hiernaast begeleid ik de aanstormende scheidsrechters, wat ik een leuke uitdaging vind. Bovendien kun je mij vinden op de tennisbaan en ik doe aan spinning.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >