De ervaring van Porsche Centrum Gelderland

Wij zijn op bezoek geweest bij Porsche Centrum Gelderland waar Sander Heere ons vertelt waarom duurzaamheid belangrijk voor hen is en waarom zij voor Hero Balancer gekozen hebben.
Sander Heere

Waarom is duurzaamheid zo belangrijk voor jullie?

“Het is toch een stuk CO2 reductie. Daar zijn we allemaal mee bezig en ik vind dat we daar als Porsche Centrum ook in voorop moeten lopen. Wij moeten ook een goed voorbeeld geven aan onze klanten.”

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Dat is wel grappig. Een klant van ons attendeerde ons erop. Wij luisteren altijd goed naar onze klanten, dus ben ik in contact gekomen met Stefan Kloosterboer. We hebben een paar keer om de tafel gezeten en eigenlijk vrij snel de knoop doorgehakt.”

Wat zijn de voordelen van Hero Balancer?

“Hero Balancer kijkt vooruit naar wat er gebeurt binnen nu en 24 uur. Het schakelt eigenlijk daar ons systeem al op uit. Dus wij zijn niet meer aan het verwarmen op momenten dat het allang niet meer nodig is. En daardoor gaan wij zorgen dat we ook minder CO2 uitstoten en gas verbruiken. Daar zijn we blij mee.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw showroom met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer klantverhalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Pieter Ursem met Hero regelkast

Interview met Autogroep Ursem Barten

Jarenlang heeft in het Hyundai pand van Autogroep Ursem Barten in Zwaag de klimaatinstallatie continu op een hoge temperatuur gestookt, maar met Hero Balancer is dat verleden tijd: ‘’Hero Balancer lost deze problemen op. Ik raad Hero Balancer aan iedereen aan.’’ Aldus Pieter Ursem, algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten.

Lees meer >
Jan Baggerman

De ervaring van OBS de Schelf

Jan Baggerman, beleidsmedewerker financiën en materiële instandhouding voor Stichting Acis, zit in het schoolbestuur van de openbare scholen in de Hoeksche Waard. Wij spraken met hem over zijn ervaring met Hero Balancer voor openbare basisschool De Schelf.

Lees meer >