Porsche blij met minder CO2 uitstoot en lagere energie rekening

Wij zijn op bezoek geweest bij Porsche Centrum Gelderland waar Sander Heere ons vertelt waarom duurzaamheid belangrijk voor hen is en waarom zij voor Hero Balancer gekozen hebben.
thumbnail_afbeeldingen_Porsche Centrum Gelderlan

Waarom is duurzaamheid zo belangrijk voor jullie?

“Het is toch een stuk CO2 reductie. Daar zijn we allemaal mee bezig en ik vind dat we daar als Porsche Centrum ook in voorop moeten lopen. Wij moeten ook een goed voorbeeld geven aan onze klanten.”

Porsche 2

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Dat is wel grappig. Een klant van ons attendeerde ons erop. Wij luisteren altijd goed naar onze klanten, dus ben ik in contact gekomen met Stefan Kloosterboer. We hebben een paar keer om de tafel gezeten en eigenlijk vrij snel de knoop doorgehakt.”

Wat zijn de voordelen van Hero Balancer?

“Hero Balancer kijkt vooruit naar wat er gebeurt binnen nu en 24 uur. Het schakelt eigenlijk daar ons systeem al op uit. Dus wij zijn niet meer aan het verwarmen op momenten dat het allang niet meer nodig is. En daardoor gaan wij zorgen dat we ook minder CO2 uitstoten en gas verbruiken. Daar zijn we blij mee.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw showroom met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer klantverhalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
thumbnail_afbeeldingen_Theo-VeiligheidsregioBrabant

Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant al 83% bespaard met Hero Cloud-GBS

Na verschillende succesvolle pilot projecten met de veiligheidsregio Midden-West Brabant werd al snel de keuze gemaakt om een Hero Cloud-GBS te implementeren bij alle overige locaties. Met een totaal van 72 locaties waarvan 61 onbemande locaties, 3 dagdienst kazernes, 6 locaties op continu roosters en 1 oefencentrum is het besparingspotentieel enorm. Wij hadden Theo van Elderen, verantwoordelijk voor facilitair en techniek bij veiligheidsregio Midden-West Brabant op bezoek en vroegen hem naar zijn ervaring met Hero Balancer.

Lees meer >