De ervaring van Peugeot Hylkema

Wij zijn op bezoek geweest bij Peugeot waar we spraken met Jan Hylkema over hoe hij bij Hero terecht is gekomen. Samen met zijn broer voeren zij de directie van Peugeot bedrijven gevestigd in Noord-Nederland, Friesland en de Noordoostpolder.
Jan Hylkema

Wat doen jullie momenteel aan verduurzaming?

“Wat wij doen aan verduurzaming, bijvoorbeeld het recyclen van banden. Daar worden rubberen korrels van gemaakt, waar vloerplaten van speeltoestellen van worden gemaakt. We scheiden ook het plastic. We doen als Peugeot ook veel aan CO2 verlaging door onze nieuwe motoren.”

Peugeot

Waarom past Hero in jullie plan?

“Hero past precies in de lijn met hoe wij denken met Peugeot: investeer niet meteen in de allernieuwste techniek, maar kijk wat je kunt verduurzamen in de huidige techniek. Met onze motoren van Peugeot behalen we zo’n 25% besparing aan CO2 en brandstof uit de bestaande techniek. Dat is ook wat Hero Balancer doet.”

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Wij zijn bij Hero Balancer terecht gekomen omdat we op internet zagen dat ze de energieprijs van 2018 hadden gewonnen. Wij moeten als grootverbruiker aan kunnen tonen, volgens de Wet milieubeheer, wat wij doen aan energiebesparing. Toen zijn we verder in gaan zoomen op Hero Balancer.”

Wat verwachten jullie van Hero Balancer?

“Wij verwachten van Hero Balancer een besparing van tussen de 10% en 20% op gas door de intelligente apparatuur van Hero Balancer. Daardoor verwachten wij ook een lagere CO2-uitstoot.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw showroom met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer klantverhalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Pieter Ursem met Hero regelkast

Interview met Autogroep Ursem Barten

Jarenlang heeft in het Hyundai pand van Autogroep Ursem Barten in Zwaag de klimaatinstallatie continu op een hoge temperatuur gestookt, maar met Hero Balancer is dat verleden tijd: ‘’Hero Balancer lost deze problemen op. Ik raad Hero Balancer aan iedereen aan.’’ Aldus Pieter Ursem, algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten.

Lees meer >
Jan Baggerman

De ervaring van OBS de Schelf

Jan Baggerman, beleidsmedewerker financiën en materiële instandhouding voor Stichting Acis, zit in het schoolbestuur van de openbare scholen in de Hoeksche Waard. Wij spraken met hem over zijn ervaring met Hero Balancer voor openbare basisschool De Schelf.

Lees meer >