Peugeot heeft met Hero Balancer meer dan €2000 aan energiekosten bespaard

Wij zijn op bezoek geweest bij Peugeot waar we spraken met Jan Hylkema over hoe hij bij Hero terecht is gekomen. Samen met zijn broer voeren zij de directie van Peugeot bedrijven gevestigd in Noord-Nederland, Friesland en de Noordoostpolder.
thumbnail_afbeeldingen_hylkema

Wat doen jullie momenteel aan verduurzaming?

“Wat wij doen aan verduurzaming, bijvoorbeeld het recyclen van banden. Daar worden rubberen korrels van gemaakt, waar vloerplaten van speeltoestellen van worden gemaakt. We scheiden ook het plastic. We doen als Peugeot ook veel aan CO2 verlaging door onze nieuwe motoren.”

Peugeot

Waarom past Hero in jullie plan?

“Hero past precies in de lijn met hoe wij denken met Peugeot: investeer niet meteen in de allernieuwste techniek, maar kijk wat je kunt verduurzamen in de huidige techniek. Met onze motoren van Peugeot behalen we zo’n 25% besparing aan CO2 en brandstof uit de bestaande techniek. Dat is ook wat Hero Balancer doet.”

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Wij zijn bij Hero Balancer terecht gekomen omdat we op internet zagen dat ze de energieprijs van 2018 hadden gewonnen. Wij moeten als grootverbruiker aan kunnen tonen, volgens de Wet milieubeheer, wat wij doen aan energiebesparing. Toen zijn we verder in gaan zoomen op Hero Balancer.”

Wat verwachten jullie van Hero Balancer?

“Wij verwachten van Hero Balancer een besparing van tussen de 10% en 20% op gas door de intelligente apparatuur van Hero Balancer. Daardoor verwachten wij ook een lagere CO2-uitstoot.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw showroom met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer klantverhalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
thumbnail_afbeeldingen_Theo-VeiligheidsregioBrabant

Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant al 83% bespaard met Hero Cloud-GBS

Na verschillende succesvolle pilot projecten met de veiligheidsregio Midden-West Brabant werd al snel de keuze gemaakt om een Hero Cloud-GBS te implementeren bij alle overige locaties. Met een totaal van 72 locaties waarvan 61 onbemande locaties, 3 dagdienst kazernes, 6 locaties op continu roosters en 1 oefencentrum is het besparingspotentieel enorm. Wij hadden Theo van Elderen, verantwoordelijk voor facilitair en techniek bij veiligheidsregio Midden-West Brabant op bezoek en vroegen hem naar zijn ervaring met Hero Balancer.

Lees meer >