Waarom onze klanten voor Hero kiezen

Je wilt grip op je klimaatinstallatie, een gezonder binnenklimaat of energie besparen. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een slim regelsysteem. 

Hieronder lees je waarom onze klanten kiezen voor Hero Balancer en wat de Hero voor hen oplevert.

Verhalen van onze klanten

Pieter Ursem met Hero regelkast

Interview met Autogroep Ursem Barten

Jarenlang heeft in het Hyundai pand van Autogroep Ursem Barten in Zwaag de klimaatinstallatie continu op een hoge temperatuur gestookt, maar met Hero Balancer is dat verleden tijd: ‘’Hero Balancer lost deze problemen op. Ik raad Hero Balancer aan iedereen aan.’’ Aldus Pieter Ursem, algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten.

Meer lezen »
Jan Baggerman

De ervaring van OBS de Schelf

Jan Baggerman, beleidsmedewerker financiën en materiële instandhouding voor Stichting Acis, zit in het schoolbestuur van de openbare scholen in de Hoeksche Waard. Wij spraken met hem over zijn ervaring met Hero Balancer voor openbare basisschool De Schelf.

Meer lezen »
Jan Hylkema

De ervaring van Peugeot Hylkema

Wij zijn op bezoek geweest bij Peugeot waar we spraken met Jan Hylkema over hoe hij bij Hero terecht is gekomen. Samen met zijn broer voeren zij de directie van Peugeot bedrijven gevestigd in Noord-Nederland, Friesland en de Noordoostpolder.

Meer lezen »
thumbnail-afb__BijZON

De ervaring van BijZON

Wij zijn op bezoek geweest bij BijZON, een duurzaam bedrijf dat appartementencomplexen van het gas af haalt. Ook zij hebben gekozen voor Hero Balancer. We hebben John Braakman, directeur van BijZON, gevraagd waarom hij voor Hero Balancer heeft gekozen en wat het resultaat is.

Meer lezen »