Waarom onze klanten voor Hero kiezen

Je wilt grip op je klimaatinstallatie, een gezonder binnenklimaat of energie besparen. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een slim regelsysteem. 

Hieronder lees je waarom onze klanten kiezen voor Hero Balancer en wat de Hero voor hen oplevert.

Verhalen van onze klanten

thumbnail_afbeeldingen_Theo-VeiligheidsregioBrabant

Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant al 83% bespaard met Hero Cloud-GBS

Na verschillende succesvolle pilot projecten met de veiligheidsregio Midden-West Brabant werd al snel de keuze gemaakt om een Hero Cloud-GBS te implementeren bij alle overige locaties. Met een totaal van 72 locaties waarvan 61 onbemande locaties, 3 dagdienst kazernes, 6 locaties op continu roosters en 1 oefencentrum is het besparingspotentieel enorm. Wij hadden Theo van Elderen, verantwoordelijk voor facilitair en techniek bij veiligheidsregio Midden-West Brabant op bezoek en vroegen hem naar zijn ervaring met Hero Balancer.

Meer lezen »
thumbnail_afbeeldingen_AutogroepUrsem

Ursem Barten verdient Hero Balancer al binnen 4 maanden terug

Jarenlang heeft in het Hyundai pand van Autogroep Ursem Barten in Zwaag de klimaatinstallatie continu op een hoge temperatuur gestookt, maar met Hero Balancer is dat verleden tijd: ‘’Hero Balancer lost deze problemen op. Ik raad Hero Balancer aan iedereen aan.’’ Aldus Pieter Ursem, algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten.

Meer lezen »
thumbnail_afbeeldingen_OBSdeSchelf

OBS de Schelf reduceert CO2 uitstoot met 49%

Jan Baggerman, beleidsmedewerker financiën en materiële instandhouding voor Stichting Acis, zit in het schoolbestuur van de openbare scholen in de Hoeksche Waard. Wij spraken met hem over zijn ervaring met Hero Balancer voor openbare basisschool De Schelf.

Meer lezen »
thumbnail_afbeeldingen_BijZON

Bijzon krijgt meer grip op en inzicht in installatie

Wij zijn op bezoek geweest bij BijZON, een duurzaam bedrijf dat appartementencomplexen van het gas af haalt. Ook zij hebben gekozen voor Hero Balancer. We hebben John Braakman, directeur van BijZON, gevraagd waarom hij voor Hero Balancer heeft gekozen en wat het resultaat is.

Meer lezen »