Dion Westmeijer

Dion Westmeijer, stagiair Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer is er veel diversiteit aan taken en mensen. Geen dag is hetzelfde. Zo komen er elke dag nieuwe uitdagingen bij en leer ik steeds meer.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als stagiair Smart Building Engineer is mijn verantwoordelijkheid de supportlijn. Meldingen die op het dashboard terecht komen behandel ik, en ik bouw regelkasten voor projecten.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd kijk ik Formule 1 en game ik met mijn vrienden. Daarnaast speel ik graag met mijn hondje Pip.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >