Dinah Verboom

Dinah Verboom, Stagiaire Marketing en Communicatie

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer word iedereen gelijk behandeld, iedereen luistert naar elkaar. Zo ook naar mijn ideeën en input. Er word erg hard gewerkt bij Hero wat ik ontzettend mooi vind om te zien. Naast dat er gewerkt word is er ook plek voor een lolletje. Door Hero weet ik dat dit werk is wat ik het liefste doe.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als stagiaire Marketing en Communicatie ben ik samen met lead marketeer Nick verantwoordelijk voor de content op de verschillende Social Media kanalen en het onderhouden van de website. Daarnaast regel ik onder andere marketingactiviteiten zoals beurzen, houd ik de saleslijn bij en schrijf ik teksten. 

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd speel ik het liefst met mijn kleine zusje. Tijd door brengen met vrienden en familie vind ik ook erg belangrijk. Daarnaast voetbal ik graag.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >