De ervaring van Nemesys

Wij spraken met Jeroen Schilperoord van Nemesys over hoe hij bij Hero terecht is gekomen.
Nemesys

Wat voor oplossingen bieden jullie je klanten op het gebied van duurzaamheid?

“Allereerst, de Nemesys Groep bestaat uit zes bedrijven, waarin we slimme oplossingen bedenken voor klanten in het mkb segment, op het gebied van IT, ICT, telecom, cyber security en energie.

Op het gebied van energie bieden we klanten uiteraard een goed inkoopcontract; inkoop bij energieleveranciers, maar ook garanties van oorsprong.

Daarnaast kijken we altijd naar de volledige energiehuishoudens van de klant. Zo helpen we de klant om de aansluitwaarden te bepalen, te verbeteren en kijken we naar het gecontracteerde vermogen.

Ook kijken we om de klant te helpen met besparingen. Waaronder met LED verlichting, isolatie en innovatieve oplossingen, zoals met Hero Balancer om gas te besparen.”

Hoe help je klanten met verduurzamen?

“Wij kijken bij onze klanten naar de gehele energiehuishouding. Naast het inkoopcontract en de garanties van oorsprong, kijken we naar hoe wij een klant kunnen helpen om minder te verbruiken.

Dat doen we op het gebied van LED verlichting, zonnepanelen en innovatieve slimme oplossingen, zoals Hero Balancer.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw pand met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer klantverhalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Pieter Ursem met Hero regelkast

Interview met Autogroep Ursem Barten

Jarenlang heeft in het Hyundai pand van Autogroep Ursem Barten in Zwaag de klimaatinstallatie continu op een hoge temperatuur gestookt, maar met Hero Balancer is dat verleden tijd: ‘’Hero Balancer lost deze problemen op. Ik raad Hero Balancer aan iedereen aan.’’ Aldus Pieter Ursem, algemeen directeur van Autogroep Ursem Barten.

Lees meer >
Jan Baggerman

De ervaring van OBS de Schelf

Jan Baggerman, beleidsmedewerker financiën en materiële instandhouding voor Stichting Acis, zit in het schoolbestuur van de openbare scholen in de Hoeksche Waard. Wij spraken met hem over zijn ervaring met Hero Balancer voor openbare basisschool De Schelf.

Lees meer >