dashboard-2

Ons Dashboard is vernieuwd!

Ja, je leest het goed! We hebben naar jullie feedback geluisterd en onze app helemaal vernieuwd. Er zijn een heleboel functies bij gekomen die makkelijker in gebruik zijn en beter inzicht bieden in je verwarmingsinstallatie.

Hero Balancer 1.0

Temperatuur

Met deze functie kan je de huidige buitentemperatuur en de temperatuur van straks bekijken.

Op ons vernieuwde Dashboard kan je direct de huidige temperatuur bekijken. Bovendien kan je met de schakelaar overschakelen naar de temperatuur van straks. Hierdoor krijg je inzicht in waarom de Hero de verwarming heeft verlaagd, verhoogd of constant is gebleven.

Als daarbij je verwarmingsinstallatie in twee delen van het gebouw is verdeeld, dan kan je gemakkelijk de temperaturen van de twee delen onafhankelijk van elkaar bekijken.

temperatuur

Tijdsplanning

Met de tijdsplanning kan je gemakkelijk jouw aanwezigheid plannen. 

Je kan een vast ritme instellen en deze weer simpel aanpassen. Als je voor een langere tijd niet aanwezig bent, is dat ook geen probleem. Wanneer je er niet bent of als je aanwezigheid eens afwijkt, dan kan je dat aan de Hero doorgeven.

tijdsplanning

Energieverbruik

Nu kan je heel makkelijk jouw stroom en gasverbruik bekijken. 

Je kan jouw stroom en gasverbruik per dag, week, maand en jaar bekijken. Deze data kan je gebruiken om te voldoen aan de informatieplicht van Wet milieubeheer. Hero Balancer is namelijk door de RVO een erkend Energie Management Systeem (EMS).

energieverbruik

Data Export

Met Data Export kan je data exporteren die Hero voor jou verzamelt. 

Denk aan data zoals aanvoer en retour temperaturen, maar ook data over pompen en kleppen. Dit kan van belang zijn om problemen in je installatie te traceren of vroegtijdig te herkennen. Dit kon voorheen nooit zo makkelijk!

data export

Meerdere gebouwen

Met één druk op de knop kan je van gebouw wisselen. 

Beheer je meerdere gebouwen en was het voorheen een gedoe om tussen je gebouwen te wisselen? Dat is nu niet meer zo! Nu kan je simpel wisselen tussen je Hero Balancer installaties.

gebouw

Ons Dashboard is nooit af

Aan ons Dashboard wordt constant gewerkt en we willen het ook blijven verbeteren. 

Heb jij nog ideeën voor ons Dashboard wat jouw gebruikerservaring kan verbeteren? Dan horen wij dat graag! Wij luisteren naar je feedback en doen er ook wat mee.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Meer nieuwsberichten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
onderzoek-co2GehalteTeHoog

Schokkende CO² waardes in basisscholen

Ten tijde van de coronacrisis staat de gezondheid van mensen aanzienlijk hoger in het vaandel. Er is daardoor ook meer aandacht voor de gezondheid in de klaslokalen van scholen. Maar wat verstaan we onder een gezond schoolgebouw en hoe weten wij of onze kinderen op dit moment en in de toekomst op een gezonde manier kunnen leren?

Lees meer >
CO2-monitoring-suvis

De Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen (SUVIS)

Vanaf 4 januari komt er bijna € 100 miljoen beschikbaar om de ventilatie in scholen op orde te krijgen. Er was al bekend dat goed ventileren de kans op verspreiding van virussen flink kan reduceren en dat de ventilatie in veel scholen verre van op orde was.

Lees meer >