Dan Spiteri

Dan Spiteri, Back-end Developer

Waarom vindt ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero heeft een geweldige sfeer, de projecten zijn uitdagend en het is leuk om aan het werk te kunnen met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Back-end Developer ontwikkel ik de Clouddiensten en ben ik verantwoordelijk voor dat
alles goed en veilig werkt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met persoonlijke projecten, de ‘typische developer’. Daarnaast speel ik graag op mijn elektrische gitaar. Zo heb ik zelfs mijn eigen software ontwikkeld voor het luisteren naar muziek terwijl ik tegelijkertijd met mijn gitaar
effecten creëer.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature-Backend_Engineer

Vacature: Back-end Engineer

Spreekt het volgende jou aan: “Werken bij een startup, delen in het succes”, “Handen uit de mouwen want acties spreken luider dan woorden” en “Mijn impact moet zichtbaar zijn”. Lees dan verder..

Lees meer >
vacature technische accountmanager b2b

Vacature: Technische accountmanager B2B

Ben jij commercieel en technisch ingesteld? Krijg jij een kick van duurzaam ondernemen? Beheers je uitzonderlijke saleskwaliteiten en kan je als de beste contact leggen met onze potentiële klanten? Dan is Hero Balancer de werkplek voor jou!

Lees meer >