Dan Spiteri

Dan Spiteri, Back-end Developer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero heeft een geweldige sfeer, de projecten zijn uitdagend en het is leuk om aan het werk te kunnen met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Back-end Developer ontwikkel ik de Clouddiensten en ben ik verantwoordelijk voor dat
alles goed en veilig werkt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met persoonlijke projecten, de ‘typische developer’. Daarnaast speel ik graag op mijn elektrische gitaar. Zo heb ik zelfs mijn eigen software ontwikkeld voor het luisteren naar muziek terwijl ik tegelijkertijd met mijn gitaar
effecten creëer.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >