Daan Versteeg

Daan Versteeg, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer word je enorm betrokken bij de ontwikkeling. We zijn een klein maar goed team en teamwork is daarom erg belangrijk. Naast het harde werken is er ook tijd voor een grapje en een borrel. Iedereen kan het dan ook goed vinden met elkaar.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Smart Building Engineer houd ik me bezig met de projecten die binnenkomen. Zo krijg ik een project binnen van de projectcoördinator. Op basis van de informatie die ik daarbij krijg bereid ik alles voor zodat het project opgestuurd kan worden.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Voetbal, Tennis, squashen en uitgaan met vrienden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >