Chiel Wijnker

Chiel Wijnker, stagiair process manager

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer is er altijd een leuke werksfeer, je word los gelaten in de werkzaamheden die je verricht en ze geven je veel verantwoordelijkheid. Ook vind ik het erg fijn dat er aandachtig naar nieuwe input geluisterd wordt en dat je creativiteit erg wordt gewaardeerd.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als stagiair Process manager onderzoek ik de procesoptimalisatie. Zo zorg ik er onder andere voor dat de werkprocessen steeds sneller verlopen, waardoor de eindklant sneller gebruik kan maken van haar product.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd geef ik voetbal training aan kinderen, voetbal ik zelf en ga ik graag naar de sportschool. Ook ga ik in het weekend graag uit met vrienden en vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met familie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >