Britt Molenaar

Britt Molenaar, stagiaire bedrijfsadministrateur

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Bij Hero Balancer is teambuilding erg belangrijk. Het team is dan ook ontzettend leuk om mee te werken. Iedereen kan het goed vinden met elkaar. Door de leuke werksfeer krijg ik ook veel meer zin om hard aan de slag te gaan

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als stagiaire bedrijfsadministrateur houd ik de hele administratie bij. Daarnaast mail ik klanten, neem ik telefoontjes op, houd ik de voorraad bij, maak ik contracten en regel ik de post.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen en breng ik tijd door met mijn vriend, spelen met mijn hondjes en dagjes weg zijn een van de dingen die ik het allerliefst doe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >
Vacature-Frontend-Developer

Vacature: Front-end Developer

Wij zoeken een Frontend Developer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat maakt. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze gebruikers van kunnen genieten.

Lees meer >