Anne Fleur Kok

Anne Fleur Kok, Administrative Assistant

Waarom vind ik het leuk om bij Hero te werken?

Hero Balancer is een jong en modern bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor een leuk gesprek met je collega's. Bovendien is het heel tof om een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere wereld en om te zien hoe snel ze bij Hero nieuwe dingen ontwikkelen.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Als Administratief Medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de volledige administratie.
Zo heb ik allerlei verschillende taken, wat het afwisselend en leuk maakt.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast werken ben ik moeder van een prachtige zoon. Tijd doorbrengen met ons gezin is iets
wat ik dan ook graag doe. Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe lekker met vrienden en vriendinnen op stap te gaan. Sporten is ook een favoriete bezigheid.
Zo doe ik kickboksen, een rondje hardlopen of een potje tennis met veel plezier.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vacature Inside Sales

Vacature: Smart Building Advisor

Wil jij met jou verkoop skills bijdragen aan duurzamere gebouwen waar mensen fijner werken? Krijg jij energie van werken met zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >